Előadóterem rendezvényhez


Technikai felszereltség


Terem méretek


Elrendezési lehetőségek


Terembérlői referenciáink

 

Köszönjük érdeklődését előadótermünkkel kapcsolatban, azonban jelenleg
a terembérlést nem tudjuk biztosítani partnereinknek. Megértését köszönjük!

Akik már előadótermeinket választották rendezvényeikhez

A könnyű megközelíthetőség és a minőségi szolgáltatások az elmúlt évben népszerűvé tettek minket a tréningekkel foglalkozó cégek körében!

OMA – Online Marketing Akadémia

 

Kis és közepes vállalkozások számára adnak azonnal használható online marketing tudást, e-book és élő, tantermi képzések formájában. 2015 óta rendszeres terembérlőink.

Dale Carnegie Akadémia

 

A Dale Carnegie a világ vezető felnőttképzési szervezete. Vállalatok ezreinek segít céljaik sikeresebb elérésében azáltal, hogy munkatársaikat viselkedés-alapú fejlesztési folyamatokkal még hatékonyabb munkavégzésre motiválja. Ezen rendezvényük helyszínéül választották előadótermünket egy vezetőképző workshop keretében.

WIDEX-H Kft.

 

A WIDEX a világ vezető digitális hallókészülék gyártó cége. Kutatásaik, fejlesztéseik és kiváló műszaki technológiát képviselő hallókészülékeik jobb életminőséget kínálnak a nagyothallók számára. Nagytermünkben a cég munkatársainak tartottak országos szakmai napot a dán management részvételével.

VTI Kereskedelmi Kft.

 

Tejtermékek értékesítésével foglalkozó cég, akik kézműves sajtkészítőknek szerveztek kétnapos szakmai rendezvényt termünkben.

TNT Express Hungary Kft.

 

A világ egyik vezető üzleti expressz szállító vállalata. A TNT a meghatározott időpontra, illetve a meghatározott napra történő szolgáltatások legszélesebb skáláját kínálja több mint 200 országban. Vezetői megbeszélések helyszínéül többször választották már előadótermünket.

REDEL Elektronika Kft.

 

Elektronikai csatlakozókkal foglalkozó cég kétnapos szakmai továbbképzésüket tartották előadótermünkben.

KÉRI PHARMA Csoport

 

A cégcsoport a magyar gyógyszerpiac egyik fontos szereplője. Állásinterjúk lebonyolítására, workshopok helyszínéül rendszeres bérlői termeinknek.

SKANSKA Magyarország Ingatlan Kft.

 

A Skanska a világ egyik vezető ingatlanfejlesztő és kivitelező vállalata. Csapatépítő tréningjük helyszínéül választottak minket.

CO-OP Hungary Zrt.

 

A COOP az ország legnagyobb lefedettséggel rendelkező, hazai élelmiszerlánca. Vezetői megbeszélések helyszínéül rendszeresen választják előadótermünket.

FRESSNAPF-Hungária Kft.

 

A FRESSNAPF-Hungária Kft. Magyarországon 2002 óta van jelen, és ma már 45 áruházban várják látogatóikat országszerte. Az áruházvezetők évente többször megrendezett tájékoztatójának helyszínéül választják előadótermeinket.