Előadóterem rendezvényhez
 


Technikai felszereltség


Terem méretek


Elrendezési lehetőségek


Terembérlői referenciáink

 

Minden egy helyen, ami egy elegáns és színvonalas rendezvényhelyszínhez szükséges

Hol található előadótermünk?

 teremberlet1.png


Egy jó továbbképzés vagy konferencia egyik legfontosabb eleme az előadók előadásai mellett a megfelelő képzési helyszínválasztás. Legyen az tanfolyam vagy konferencia, tréning vagy csapatépítés, a képzési helyszín hangulata meghatározza, megalapozza a résztvevők hozzáállását az előadásokhoz.

Előadótermünk a Népliget Center irodaház III. emeletén található, mely a Népligeti autóbusz-állomás mellett, a 3-as metróvonal Népliget állomásától 3 percre helyezkedik el.

Az irodaházban 0-24 órás recepciószolgálat működik, emellett az irodaház akadálymentesített, így mozgáskorlátozott személyek számára is megközelíthető az oktatóterem.

A könnyű megközelíthetőség és a minőségi szolgáltatások az elmúlt évben népszerűvé tettek minket a tréningekkel foglalkozó cégek körében.

Termeink kialakítása, céljaink

 teremberlet2.png


Előadótermünk 2013-ban készült, ahol a kialakítás során törekedtünk arra, hogy egy elegáns, modern, technikailag jól felszerelt, de emellett otthonosan barátságos és kényelmes termet alakítsunk ki.

Termeink értékesítésénél elsősorban a partneri együttműködés szerint a legszínvonalasabb szolgáltatásokat biztosítjuk, és minden esetben figyelünk a megrendelő egyéni kéréseire.

Kiknek és milyen célra ajánljuk termeinket?

 teremberlet3.png


Azoknak a cégeknek, akik rendezvényeiket egy jól felszerelt, igényes helyszínen szeretnék lebonyolítani.

Konferenciatermeinket, előadótermeinket vezetői megbeszélések, üzleti tárgyalások, konferenciák, oktatások, továbbképzések, csapatépítő tréningek, szakmai bemutatók rendezésére ajánljuk.

           

 

Nézzen körbe nálunk!

teremkepek.png

Árajánlat kérése

Felkeltettük érdeklődését?

Árajánlatért, valamint további információért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével, vagy az alábbi elérhetőségeken is érdeklődhet:

Hegyessy Tímea
konferenciaszervező

hegyessy.timea@hessyn.hu
kepzes@hessyn.hu
Tel.: (+36 1) 422-0974, 210-9152 mellék: 106