Sokoldalú tudás

 

dreamstimexxl37801435.jpgA HessynSzámlázó® szoftver használata nemcsak vállalkozásának egyik fontos területét támogatja, hanem a vevői igényeknek és a jogszabályi előírásoknak is maradéktalanul megfelel:

  • Bizonylatfajták: átutalási, készpénzes, devizás, kétnyelvű számlák, előleg, pro-forma, számviteli és számlával egy tekintet alá eső bizonylatok, szállító levél
  • Cégre szabható számlatartalom, céges logó elhelyezése
  • Vevő, cikk, fizetendő áfa forgalom lekérdezése
  • Adatok fogadása külső rendszerekből (számla adatok, cikkek, partnerek)
  • Könyvelési feladás az elkészített számlákról
  • E-számla modul, számlák küldése e-mailben

 


   Egyszerű kezelés, gyorsaság 

tablagep.jpg


A szoftver tervezésének időszakában szakértőink a szoftver fejlesztőkkel közösen alakították ki a programfelületek megjelenését, különösen nagy hangsúlyt fektetve a számlázási folyamatok hatékony támogatására.

A legtöbb funkció billentyűzetről is vezérelhető, mellyel jelentősen csökkenthető a program kezelésével eltöltött idő.

A program alapértelmezett beállításai biztosítják, hogy akár pár percen belül elkészíthesse az első számláját. 

 

 


Stabil háttér, biztonság


jogszabikon.png szoftikon.png adatikon.png

 

A program-fejlesztés területén szerzett közel 20 év tapasztalat és munkatársaink szakmai felkészültsége biztosítja szoftvereink stabil hátterét.

 

Megjelenésüktől kezdve figyelemmel kísérjük a jogszabálytervezeteket, hogy azok hatályba lépésekor Ön már alkalmazni tudja a legújabb szabályokat mindennapi munkája során.

 

 

 

 

Szoftverkonzulenseink folyamatosan azon dolgoznak, hogy Ön munkájában mindig naprakész legyen, adatszolgáltatási kötelezettségének mindig határidőben eleget tudjon tenni.


A programfrissítések mindig időben jelennek meg és tartalmazzák a munkájához elengedhetetlen jogszabályi változásokat.


 

 

Kiemelt jelentőséget tulajdonítunk az adatvédelemnek:  jogosultsági beállításokkal, jelszóvédelemmel is elláthatja a programot az illetéktelen adatfelhasználások ellen.

 

A biztonsági mentés funkcióval  kényelmesen készíthet az adatokról mentést, hogy gépcsere, esetleges géphiba esetén ott folytathassa a munkát, ahol abba hagyta.


 


 Kapcsolat más Hessyn® programokkal


dreamstimexxl28124598.jpg

 

A HessynSzámlázó® programból készített könyvelési feladás egyszerűen átadható HessynKettős® vagy a HessynEgyszeres® könyvviteli program(ok)ba vagy más, XML adatok fogadását kezelő programokba.

A számlák könyvelési feladásával töredékére csökkenthetők a könyvelési feladatok, és elkerülhetők a manuális rögzítésnél esetlegesen előforduló elütések. Akár több ezer bizonylat is pár perc alatt teljes körűen könyvelésre kerül a könyvelési nyilvántartásokban. Amennyiben a könyvelés nem a telephelyén történik, a feladás fájlt akár e-mailben is eljuttathatja a könyvelője részére, így a könyvelési nyilvántartásban is naprakészen elérhetők lesznek a vevőkkel kapcsolatos információk.

Amennyiben más rendszerből szeretne számlázáshoz szükséges partner, cikk, számla adatokat importálni, a programban elérhető importálási funkciókkal ezek az adatok gombnyomásra átvehetők. Az importáláshoz meghatározott formátumú XML fájlok szükségesek. Igény esetén kérjük, vegye fel a kapcsolatot szoftverkonzulens kollégáinkkal.


 Könnyen áttekinthető képernyők, listák

kepernyok.jpg

 


 

Telefonos és email-es segítségnyújtás

Kérdése van a program kezelésében?gyfelkapcsolati-munkatarsak.jpg

Gyakorlati szakemberek segítik a programkezelés során felmerülő kérdéseiben, hogy a lehető  leggyorsabb és legjobb megoldásról tájékoztassuk Önt.

Nálunk nem kell külön fizetnie a telefonos, vagy email-es segítségnyújtásért. Munkatársaink munkanapokon 8:00-tól 15:00 óráig, péntekenként 8:30-tól 15:00-ig várják hívását!

Munkatársaink elérhetőségéhez
kérjük kattintson ide!

 
 


 

Szoftver és hardver követelmények
 

monitor.jpg


Operációs rendszer, szoftver igény 

- Windows 11, 10, Windows 8, Windows 7 operációs rendszer. Hálózatos működés esetén Windows operációs rendszerű szerver.

- A program Firebird 1.5 adatbázis kezelő szoftverrel települ.

Listákhoz, kimutatásokhoz MS Office irodai programcsomag (Excel, Outlook), valamint PDF fájlok megjelenítésére alkalmas szoftvercsomag ajánlott.

- Internet elérés az automatikus frissítések letöltéséhez

 

Hardver igény

- Az operációs rendszert futtatni képes gépkonfiguráció

- Lézernyomtató 

  

Ismerje meg
HessynSzámlázó® program funkcióit! 


                                           jobbranyil.png