Sokoldalú tudás


sokoldalu003.jpgA HessynKettős® programunk széleskörűen kihasználja a könyvviteli folyamatok automatizálási lehetőségeit. A szakmai szempontok szerinti összefüggések figyelése a könyvelési,  ellenőrzési feladatokat nagymértékben megkönnyíti.
 

  • Naprakész információkkal rendelkezik a vállalkozás pénzügyi helyzetéről, követeléseiről, kötelezettségeiről, fizetendő áfáról, projektjei, telephelyei eredményességéről.
  • Az előre definiált kimutatásokon túl igényeinek megfelelő tartalmú kimutatásokat is kialakíthat, valamint a főkönyvi adatokról egyéni lekérdezéseket is készíthet.
  • Az automatikus könyvelési funkciókkal, kapcsolódó pénzügyi, számlázási, eszköznyilvántartási, banki modulokkal felgyorsulnak és hibamentesek lesznek a munkafolyamatok.
  • A pontos adatszolgáltatások, jól áttekinthető kimutatások, adatexportok gördülékennyé teszik az esetleges NAV ellenőrzéseket. 
 
Egyszerű kezelés, gyorsaság

tablagep.jpg
Programunkat - mint a többi Hessyn® programot is - szakemberek tervezték, akik ismerik könyvviteli folyamatokat, ezért különösen nagy hangsúlyt fektettünk az egyszerű kezelhetőségre, jól áttekinthető képernyőkre, sokrétű lekérdezésekre, és a hibátlan könyvelést biztosító könyvelési összefüggések ellenőrzésére.

A legtöbb funkció billentyűzetről is vezérelhető, mellyel jelentősen csökkenthető a program kezelésével eltöltött idő.

Töredékére csökken a bevallásokra és a beszámoló készítésre fordított idő, mert  az adatszolgáltatások gombnyomásra elkészülnek, és automatikusan átadásra kerülnek az ÁNYK program felé.

 


 

Stabil háttér, biztonság

jogszabikon.png szoftikon.png adatikon.png

 

A program-fejlesztés területén szerzett közel 20 év tapasztalat és munkatársaink szakmai felkészültsége biztosítja szoftvereink stabil hátterét.

 

Megjelenésüktől kezdve figyelemmel kísérjük a jogszabálytervezeteket, hogy azok hatályba lépésekor Ön már alkalmazni tudja a legújabb szabályokat mindennapi munkája során.

 

 

 

 

Szoftverkonzulenseink folyamatosan azon dolgoznak, hogy Ön munkájában mindig naprakész legyen, adatszolgáltatási kötelezettségének mindig határidőben eleget tudjon tenni.


A programfrissítések mindig időben jelennek meg és tartalmazzák a munkájához elengedhetetlen jogszabályi változásokat.


 

 

Kiemelt jelentőséget tulajdonítunk az adatvédelemnek:  jogosultsági beállításokkal, jelszóvédelemmel is elláthatja a programot az illetéktelen adatfelhasználások ellen.

 

A biztonsági mentés funkcióval  kényelmesen készíthet az adatokról mentést, hogy gépcsere, esetleges géphiba esetén ott folytathassa a munkát, ahol abba hagyta.
 

 Kapcsolat más programokkal

dreamstimexxl28124598.jpg

A HessynKettős® program kapcsolatban áll szinte az összes nyilvántartó programunkkal, melyek teljes körű, automatikus könyvelési funkciókat kezelnek, és nemcsak a gyors, hanem hibamentes adatrögzítést is biztosítják.

  • A HessynSzámlázó® programból 1-2 perc alatt akár több száz számla teljes körű könyvelése megtörténik.
  • HessynBér® programmal készített könyvelési feladás teljes körű kontírozással automatikusan megjelenik a főkönyvi nyilvántartásban.
  • A mezőgazdasági kompenzációs beszerzések átadásra kerülnek a HessynBér® program 08-as bevallásába
  • A HessynEszköz® program modul használatával a könyveléskor azonnali eszközfelvitel, a könyvelési feladás (aktiválás, értékcsökkenések, kivezetések) esetén az automatikus könyvelés biztosít.
  • A beszámoló nyomtatványok automatikus kitöltését a HessynKettős évzárás modul biztosítja, vagy a beszámoló adatok az Éves beszámoló nyomtatványkitöltő® programnak átadhatók.
  • A pénztári mozgásokról a HessynPénztár® modullal azonnali könyvelés lehetséges, vagy külön HessynPénztár® program esetén feladás készíthető.

Az online adatszolgátatás bevezetését követően a NAV által létrehozott Online Számla rendszerrel is összeköthető a HessynKettős program, melynek segítségével a rendszerben megtalálható számlák adatai importálhatók a könyvelő programba. Továbbá adószám alapján rögzíthetők a partnerek, valamint az adószámok érvényessége is ellenőrizhető.

Bizonylat átvételi funkció biztosítja más rendszerekből történő adatátvételt (pl. vevő, szállító számlák átvétele).  Az importáláshoz meghatározott formátumú XML  fájl szükséges. Programunkhoz elkészült a Bankkivonat import modul, melyben már több bank napi, havi kivonata is importálható, valamint néhány csomagküldő, és pénztárszolgáltató által készített bankkártyás vásárlásokat tartalmazó részelező kimutatások is feldolgozhatóak. Igény esetén kérjük, vegye fel a kapcsolatot szoftverkonzulens kollégáinkkal.


 Könnyen áttekinthető képernyők, listák

kepernyok.jpg


 

Telefonos és email-es segítségnyújtás

Kérdése van a program kezelésében?gyfelkapcsolati-munkatarsak.jpg

Gyakorlati szakemberek segítik a programkezelés során felmerülő kérdéseiben, hogy a lehető  leggyorsabb és legjobb megoldásról tájékoztassuk Önt.

Nálunk nem kell külön fizetnie a telefonos, vagy email-es segítségnyújtásért. Munkatársaink munkanapokon 8:00-tól 15:00 óráig, péntekenként 8:30-tól 15:00-ig várják hívását!

Munkatársaink elérhetőségéhez
kérjük kattintson ide!

 
 


 

Szoftver és hardver követelmények
 

monitor.jpg


Operációs rendszer, szoftver igény 

- Windows 11, 10, Windows 8, Windows 7 operációs rendszer. Hálózatos működés esetén Windows operációs rendszerű szerver.

- A program Firebird 1.5 adatbázis kezelő szoftverrel települ.

Listákhoz, kimutatásokhoz MS Office irodai programcsomag (Word, - Excel, Outlook), valamint PDF fájlok megjelenítésére alkalmas szoftvercsomag ajánlott.

- Internet elérés az automatikus frissítések letöltéséhez.

 

Hardver igény

- Az operációs rendszert futtatni képes gépkonfiguráció

- Lézernyomtató 

  

Ismerje meg
HessynKettős® program funkcióit! 


                                           jobbranyil.png