Sokoldalú tudás


sokoldalu003.jpgA HessynKettős® programunk széleskörűen kihasználja a könyvviteli folyamatok automatizálási lehetőségeit. A szakmai szempontok szerinti összefüggések figyelése a könyvelési,  ellenőrzési feladatokat nagymértékben megkönnyíti.
 

  • Naprakész információkkal rendelkezik a vállalkozás pénzügyi helyzetéről, követeléseiről, kötelezettségeiről, fizetendő áfáról, projektjei, telephelyei eredményességéről.
  • Az előre definiált kimutatásokon túl igényeinek megfelelő tartalmú kimutatásokat is kialakíthat, valamint a főkönyvi adatokról egyéni lekérdezéseket is készíthet.
  • Az automatikus könyvelési funkciókkal, kapcsolódó pénzügyi, számlázási, eszköznyilvántartási, banki modulokkal felgyorsulnak és hibamentesek lesznek a munkafolyamatok.
  • A pontos adatszolgáltatások, jól áttekinthető kimutatások, adatexportok gördülékennyé teszik az esetleges NAV ellenőrzéseket.  
Egyszerű kezelés, gyorsaság

tablagep.jpg
Programunkat - mint a többi Hessyn® programot is - szakemberek tervezték, akik ismerik könyvviteli folyamatokat, ezért különösen nagy hangsúlyt fektettünk az egyszerű kezelhetőségre, jól áttekinthető képernyőkre, sokrétű lekérdezésekre, és a hibátlan könyvelést biztosító könyvelési összefüggések ellenőrzésére.

A legtöbb funkció billentyűzetről is vezérelhető, mellyel jelentősen csökkenthető a program kezelésével eltöltött idő.

Töredékére csökken a bevallásokra és a beszámoló készítésre fordított idő, mert  az adatszolgáltatások gombnyomásra elkészülnek, és automatikusan átadásra kerülnek az ÁNYK program felé.

 


 

Stabil háttér, biztonság

jogszabikon.png szoftikon.png adatikon.png

 

A program-fejlesztés területén szerzett közel 20 év tapasztalat és munkatársaink szakmai felkészültsége biztosítja szoftvereink stabil hátterét.

 

Megjelenésüktől kezdve figyelemmel kísérjük a jogszabálytervezeteket, hogy azok hatályba lépésekor Ön már alkalmazni tudja a legújabb szabályokat mindennapi munkája során.

 

 

 

 

Szoftverkonzulenseink folyamatosan azon dolgoznak, hogy Ön munkájában mindig naprakész legyen, adatszolgáltatási kötelezettségének mindig határidőben eleget tudjon tenni.


A programfrissítések mindig időben jelennek meg és tartalmazzák a munkájához elengedhetetlen jogszabályi változásokat.


 

 

Kiemelt jelentőséget tulajdonítunk az adatvédelemnek:  jogosultsági beállításokkal, jelszóvédelemmel is elláthatja a programot az illetéktelen adatfelhasználások ellen.

 

A biztonsági mentés funkcióval  kényelmesen készíthet az adatokról mentést, hogy gépcsere, esetleges géphiba esetén ott folytathassa a munkát, ahol abba hagyta.
 

 Kapcsolat más programokkal

dreamstimexxl28124598.jpg

A HessynKettős® program kapcsolatban áll szinte az összes nyilvántartó programunkkal, melyek teljes körű, automatikus könyvelési funkciókat kezelnek, és nemcsak a gyors, hanem hibamentes adatrögzítést is biztosítják.

  • A HessynSzámlázó® programból 1-2 perc alatt akár több száz számla teljes körű könyvelése megtörténik.
  • HessynBér® programmal készített könyvelési feladás teljes körű kontírozással automatikusan megjelenik a főkönyvi nyilvántartásban.
  • A mezőgazdasági kompenzációs beszerzések átadásra kerülnek a HessynBér® program 08-as bevallásába
  • A HessynEszköz® program modul használatával a könyveléskor azonnali eszközfelvitel, a könyvelési feladás (aktiválás, értékcsökkenések, kivezetések) esetén az automatikus könyvelés biztosít.
  • A beszámoló nyomtatványok automatikus kitöltését a HessynKettős évzárás modul biztosítja, vagy a beszámoló adatok az Éves beszámoló nyomtatványkitöltő® programnak átadhatók.
  • A pénztári mozgásokról a HessynPénztár® modullal azonnali könyvelés lehetséges, vagy külön HessynPénztár® program esetén feladás készíthető.

Bizonylat átvételi funkció biztosítja más rendszerekből történő adatátvételt (pl. vevő, szállító számlák átvétele).  Az importáláshoz meghatározott formátumú XML  fájl szükséges. Igény esetén kérjük, vegye fel a kapcsolatot szoftverkonzulens kollégáinkkal.     


 Könnyen áttekinthető képernyők, listák

kepernyok.jpg


 

Telefonos és email-es segítségnyújtás

Kérdése van a program kezelésében?gyfelkapcsolati-munkatarsak.jpg

Gyakorlati szakemberek segítik a programkezelés során felmerülő kérdéseiben, hogy a lehető  leggyorsabb és legjobb megoldásról tájékoztassuk Önt.

Nálunk nem kell külön fizetnie a telefonos, vagy email-es segítségnyújtásért. Munkatársaink munkanapokon 8:00-tól 15:00 óráig, péntekenként 8:30-tól 15:00-ig várják hívását!

Munkatársaink elérhetőségéhez
kérjük kattintson ide!

 
 


 

Szoftver és hardver követelmények
 

monitor.jpg


Operációs rendszer, szoftver igény 

- Windows 10, Windows 8, Windows 7 operációs rendszer. Hálózatos működés esetén Windows operációs rendszerű szerver.

- A program Firebird 1.5 adatbázis kezelő szoftverrel települ.

Listákhoz, kimutatásokhoz MS Office irodai programcsomag (Word, - Excel, Outlook), valamint PDF fájlok megjelenítésére alkalmas szoftvercsomag ajánlott.

- Internet elérés az automatikus frissítések letöltéséhez.

 

Hardver igény

- Az operációs rendszert futtatni képes gépkonfiguráció

- Lézernyomtató 

  

Ismerje meg
HessynKettős® program funkcióit! 


                                           jobbranyil.png