Sokoldalú tudás


dreamstimexxl22749736.jpgA HessynEszköz® programunk az egyik legnépszerűbb szoftverünk mind a kis- és középvállalkozások, mind pedig a nagyvállalatok körében. Hatékonyan támogatja az egyéni és a könyvelőirodai felhasználást egyaránt.

Kiemelt cél volt, hogy a beszámoló és társasági adóbevallás adatai ne csak segédlistákkal, hanem az adatszolgáltatáshoz szükséges összesítőkkel és analitikákkal gombnyomásra elkészüljenek. 

Amennyiben eddig nyűgnek érezte az eszköz-nyilvántartást, ez az érzése most teljesen megváltozik, mert olyan szakmai hátteret és tudást kap a programmal, amellyel hatékony és pontos lesz a munkája. 

Programunk listáit a könyvvizsgálók és az ország legnagyobb könyvvizsgáló cégei is szívesen használják, mert minden információ megtalálható, ami az ellenőrzésekhez szükséges.
 


 

Egyszerű kezelés, gyorsaság

 

tablagep.jpgProgramunkat - mint a többi Hessyn programot is - szakemberek tervezték, akik ismerik az eszköz-nyilvántartási folyamatokat, ezért különösen nagy hangsúlyt fektettünk az egyszerű kezelhetőségre, jól áttekinthető képernyőkre, sokrétű szűrésekre és lekérdezésekre.

A legtöbb funkció billentyűzetről is vezérelhető, mellyel jelentősen csökkenthető a program kezelésével eltöltött idő.

A HessynEszköz® programnál nem kell órákat várnia egy lista lekérésre vagy értékcsökkenés számításra. 

Az azonos adattartalmú eszközök felvitelét a klónozás funkció, a sok eszközt érintő adatfelvitelt, módosítást (például új felelős hozzárendelését, vagy új főkönyvi számla beállítását az eszközökhöz) a csoportos műveletek gombnyomásra elvégzik. 

 


 

Stabil háttér, biztonság

jogszabikon.png szoftikon.png adatikon.png

 

A program-fejlesztés területén szerzett közel 20 év tapasztalat és munkatársaink szakmai felkészültsége biztosítja szoftvereink stabil hátterét.

 

Megjelenésüktől kezdve figyelemmel kísérjük a jogszabálytervezeteket, hogy azok hatályba lépésekor Ön már alkalmazni tudja a legújabb szabályokat mindennapi munkája során.

 

 

 

 

Szoftverkonzulenseink folyamatosan azon dolgoznak, hogy Ön munkájában mindig naprakész legyen, adatszolgáltatási kötelezettségének mindig határidőben eleget tudjon tenni.


A programfrissítések mindig időben jelennek meg és tartalmazzák a munkájához elengedhetetlen jogszabályi változásokat.


 

 

Kiemelt jelentőséget tulajdonítunk az adatvédelemnek:  jogosultsági beállításokkal, jelszóvédelemmel is elláthatja a programot az illetéktelen adatfelhasználások ellen.

 

A biztonsági mentés funkcióval  kényelmesen készíthet az adatokról mentést, hogy gépcsere, esetleges géphiba esetén ott folytathassa a munkát, ahol abba hagyta.
 

 Kapcsolat más programokkal

dreamstimexxl28124598.jpg

Amennyiben a HessynEszköz® program a HessynKettős® program moduljaként működik, a könyvelési, könyvelési feladás folyamatok automatikusan rögzítik az adatokat.

  • Eszköz, immateriális jószág beszerzés, folyamatban lévő beruházás könyvelésekor a program automatikusan elindítja az eszköz felviteli képernyőt és átadja a könyvelési adatokat az eszköz-nyilvántartásnak.

  • Könyvelési feladás készítésekor a HessynEszköz programból átadhatók és automatikusan könyvelésre kerülnek az aktiválások, értékcsökkenések, kivezetések a HessynKettős programban.

  • A HessynKettős évzárás modul használata esetén automatikusan kitölti a program - a HessynEszköz adatok alapján - a TAO bevallást, kiegészítő mellékletet, és összehasonlítja a főkönyv és az eszköznyilvántartás adatait.

A könyvelési feladás XML formátumban állományba is menthető, melyet más könyvviteli programba is be lehet importálni.

Korábbi ügyviteli programról a HessynEszköz programra áttérést az importálási funkció támogatja. Az importáláshoz meghatározott formátumú XML  fájl szükséges. Igény esetén kérjük, vegye fel a kapcsolatot szoftverkonzulens kollégáinkkal.   

 


 Könnyen áttekinthető képernyők, listák

kepernyok.jpg

 


 

Telefonos és email-es segítségnyújtás

Kérdése van a program kezelésében?gyfelkapcsolati-munkatarsak.jpg

Gyakorlati szakemberek segítik a programkezelés során felmerülő kérdéseiben, hogy a lehető  leggyorsabb és legjobb megoldásról tájékoztassuk Önt.

Nálunk nem kell külön fizetnie a telefonos, vagy email-es segítségnyújtásért. Munkatársaink munkanapokon 8:00-tól 15:00 óráig, péntekenként 8:30-tól 15:00-ig várják hívását!

Munkatársaink elérhetőségéhez
kérjük, kattintson ide!

 
 


 

Szoftver és hardver követelmények
 

monitor.jpg


Operációs rendszer, szoftver igény 

- Windows 10, Windows 8, Windows 7 operációs rendszer. Hálózatos működés esetén Windows operációs rendszerű szerver.

- A program Firebird 1.5 adatbázis kezelő szoftverrel települ.

Listákhoz, kimutatásokhoz MS Office irodai programcsomag (Excel, Outlook), valamint PDF fájlok megjelenítésére alkalmas szoftvercsomag ajánlott.

- Internet elérés az automatikus frissítések letöltéséhez

 

Hardver igény

- Az operációs rendszert futtatni képes gépkonfiguráció

- Lézernyomtató 

  

Ismerje meg
HessynEszköz® program funkcióit! 


                                           jobbranyil.png