Sokoldalú tudás


dreamstimexxl22749736.jpgA HessynEgyszeres® programunk több, mint egy egyszerű könyvelési program, mert teljesen automatizáltak a könyvelési, számítási folyamatok és az adatbevitel is rendkívül gyorsan elvégezhető. A bizonylat rögzítése után gyakorlatilag minden analitika, bevallás, eredményösszesítés, naplófőkönyv/pénztárkönyv elkészíthető a programmal.

A rögzítés gyorsaságát és automatizmusát több mint 610 - a könyvelési adatokat is tartalmazó -  gazdasági esemény biztosítja, hogy minden a megfelelő helyre kerüljön. 

  • Egyéni vállalkozók, 
  • Nonprofit szervezetek (modul)

könyvelési, eszköz-nyilvántartási és adatszolgáltatási feladatait kezelheti a programmal. 

 


 

Egyszerű kezelés, gyorsaság

 

tablagep.jpgProgramunkat - mint a többi Hessyn programot is - szakemberek tervezték, akik ismerik a könyvviteli folyamatokat, ezért különösen nagy hangsúlyt fektettünk az egyszerű kezelhetőségre, jól áttekinthető képernyőkre, sokrétű lekérdezésekre.

A legtöbb funkció billentyűzetről is vezérelhető, mellyel jelentősen csökkenthető a program kezelésével eltöltött idő.

Ellenőrzési funkciók, automatikus könyvelési folyamatok segítik a munkáját, mint például negatív bank, pénztár egyenleg, áfa gyakoriság átlépés, Alanyi mentes/KATA/Pénzforgalmi áfa bevételi értékhatár átlépés  figyelése, kifizetetlen vevő számlák 45 napos áfa előírása.

 

Töredék idő alatt, automatikus feladással készíthetők el a bevallások az ÁNYK program felé, és így - főleg a zsúfolt bevallási időszakban - hatékony segítséget nyújt a program könyvelőirodáknak is.  


Stabil háttér, biztonság

jogszabikon.png szoftikon.png adatikon.png

 

A program-fejlesztés területén szerzett közel 20 év tapasztalat és munkatársaink szakmai felkészültsége biztosítja szoftvereink stabil hátterét.

 

Megjelenésüktől kezdve figyelemmel kísérjük a jogszabálytervezeteket, hogy azok hatályba lépésekor Ön már alkalmazni tudja a legújabb szabályokat mindennapi munkája során.

 

 

 

 

Szoftverkonzulenseink folyamatosan azon dolgoznak, hogy Ön munkájában mindig naprakész legyen, adatszolgáltatási kötelezettségének mindig határidőben eleget tudjon tenni.


A programfrissítések mindig időben jelennek meg és tartalmazzák a munkájához elengedhetetlen jogszabályi változásokat.


 

 

Kiemelt jelentőséget tulajdonítunk az adatvédelemnek:  jogosultsági beállításokkal, jelszóvédelemmel is elláthatja a programot az illetéktelen adatfelhasználások ellen.

 

A biztonsági mentés funkcióval  kényelmesen készíthet az adatokról mentést, hogy gépcsere, esetleges géphiba esetén ott folytathassa a munkát, ahol abbahagyta.
 Kapcsolat más Hessyn programokkal

dreamstimexxl28124598.jpg

A HessynBér® programmal készített könyvelési feladást gombnyomásra átveheti, amellyel a tárgyidőszaki munkavállalói / egyéni vállalkozói kifizetések könyvelésre, a lakossági folyószámlára utalások előírásra kerülnek, valamint a bérszámfejtéshez kapcsolódó fizetendő adó előírások nyilvántartását is vezeti a program.  

A HessynEgyszeres® programban könyvelt mezőgazdasági kompenzációs beszerzések átadhatók a HessynBér® programnak. Az adatokat automatikusan gyűjti a 08-as bevallásba. 

A HessynSzámlázó® programmal készített (forintos) számlákat (akár több száz számlát) pár percen belül automatikusan lekönyvel a HessynEgyszeres® program. 

  

 


 Könnyen áttekinthető képernyők, listák

kepernyok.jpg

 


 

Telefonos és email-es segítségnyújtás

Kérdése van a program kezelésében?gyfelkapcsolati-munkatarsak.jpg

Gyakorlati szakemberek segítik a programkezelés során felmerülő kérdéseiben, hogy a lehető  leggyorsabb és legjobb megoldásról tájékoztassuk Önt.

Nálunk nem kell külön fizetnie a telefonos, vagy email-es segítségnyújtásért. Munkatársaink munkanapokon 8:00-tól 15:00 óráig, péntekenként 8:30-tól 15:00-ig várják hívását!

Munkatársaink elérhetőségéhez
kérjük, kattintson ide!

 
 


 

Szoftver és hardver követelmények
 

monitor.jpg


Operációs rendszer, szoftver igény 

- Windows 11, 10, Windows 8, Windows 7 operációs rendszer. Hálózatos működés esetén Windows operációs rendszerű szerver.

- A program Firebird 1.5 adatbázis kezelő szoftverrel települ.

Listákhoz, kimutatásokhoz MS Office irodai programcsomag (Excel, Outlook), valamint PDF fájlok megjelenítésére alkalmas szoftvercsomag ajánlott.

- Internet elérés az automatikus frissítések letöltéséhez

 

Hardver igény

- Az operációs rendszert futtatni képes gépkonfiguráció

- Lézernyomtató 

  

Ismerje meg
HessynEgyszeres® program funkcióit! 


                                           jobbranyil.png