Népliget Center Irodaház,
H-1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 11/C
"A" épület 3. emelet
(+36 1) 221-2106, (+36 1) 422-0974, (+36 1) 210-9152
(+36 1) 422-0975
info@hessyn.hu

Távmunka Munkaügyi Fórum

E-LEARNING KONFERENCIA | Távmunkával kapcsolatos szabályok változásai 2022. június 1-től és munkajogi gyakorlati példák megoldásai
Jelentkezési lap

Időpont

2023. június 07-14. (szerda-szerda) 0:00-23:59
Előadó(k)

 

„A munkajogi kérdések tekintetében az aktualitások ismertetése igen érdekes és hasznos volt.”

 

 

„Szakmai felkészültségben és előadói stílusban az egyik legjobb előadó, mindenképp az ő előadásait választom.”

 

 

„Korrekt és színvonalas, nagyon jó a kapott előadásanyag. Az előadáson felhívták a figyelmemet a fontos pontokra is. Köszönöm!”

 

 


Távmunkával kapcsolatos szabályok változásai 2022. június 1-től
és munkajogi gyakorlati példák megoldásaiAz elmúlt években a veszélyhelyzet során kialakult ismeretlen és váratlan munkajogi kérdések mostanra már a mindennapjaink részévé váltak. Ezt követően a 2022. május 31-ig hatályos a veszélyhelyzet során távmunkával kapcsolatos szabályok alkalmazásáról szóló kormányrendelet szabályai 2022. június 1-jétől beépülnek a munka törvénykönyvéről szóló és a munkavédelemről szóló törvénybe.

A változtatás ismét számos kérdést vet fel és új helyzetet teremt a munkáltatóknak, munkavállalóknak egyaránt. A számos beérkező kérdést követően szakértő előadónk az ezzel kapcsolatos munkáltatói feladatokat foglalja össze e-learning online előadásunkon. Az új jogi környezetben való könnyebb eligazodáshoz, értelmezési nehézségek megoldásához nyújt segítséget előadónk az előírások és jogszabályok gyakorlati bemutatásával, valamint számos gyakorlati példára és kérdésekre adott válaszokkal.

E-learning konferenciánkon dr. Dudás Katalin munkajogász, az ELTE ÁJK Munkajogi Tanszékének megbízott oktatója a jelenlegi helyzet munkajogi aktualitásait, a számos vállalkozásnál felmerült munkajogi kérdéseket és azok megoldásait ismerteti előadásában. A jelenlegi jogszabályi környezetben segítséget nyújt Önnek munkájában pontosan összefoglalt tudnivalókkal, számos gyakorlati tanáccsal és részletes előadásanyaggal.

Előadás időtartama: 90 perc (2 modulban), melyhez PDF formátumban is letölthető az előadó által kivetített előadásanyag


Előadás felvételének időpontja: 2022. június 1.Hallgassa meg dr. Dudás Katalin munkajogász előadását,

hogy Önnek se legyen megválaszolatlan kérdése a munkajogi aktualitásokkal kapcsolatban!


 

 


Konferencia tematikája röviden

  • Munkáltató döntése
  • Feleknek milyen mozgásterük van a munkaeszköz, munkahely, a munkarend, a munkáltató irányítási jogának (utasítás terjedelme) kialakításában
  • Munkaszerződéses megállapodás
  • Kapcsolódó munkavédelmi szabályok az Mt-beli definíciótól eltérően
  • Munkavégzési hely munkáltató általi megvizsgálása munkavédelmi szempontból előzetesen
  • Munkavállaló magatartásának technikai eszközzel történő ellenőrzése
  • Távmunkavégzés bevezetése, kérdéseinek megoldásai (munkajogi, munkavédelmi, adatvédelmi, informatikai biztonsági, üzleti titok védelmével kapcsolatos kérdések)
  • Munkaügyi ellenőrzések jelenleg (ellenőrzési irányelvek, gyakorlat)

 

Tekintse meg az e-learning előadás részletes tematikáját
a munkajogi aktualitásokkal kapcsolatban!

 

Részletes tematika

 

elearningkonferencia1.png

 


E-learning előadásra jelentkezés lépései

és a konferencia megtekintése

 

1. Töltse ki az oldal alján a jelentkezési lapot és az Online jelentkezés gombra kattintva küldje el részünkre!

2. Jelentkezéséről e-mailben visszaigazolást küldünk, valamint pro-forma számlát állítunk ki.

3. A számla kiegyenlítését követően e-mailt küldünk Önnek e-learning előadásunk elérhetőségéről.

4. Regisztráljon a kapott e-mailben található linken, mellyel létrehozza E-learning fiókját.

5. E-learning weboldalunkon megtekintheti a Távmunka Munkaügyi E-learning Fórum előadásunkat a megadott időszakban!


E-learning konferencia tudnivalók 

 

munkajogforum1.png

 

 

munkajogforum2.png

 

 

munkajogforum3.png

 

 

 

 


Várjuk Önt Távmunka Munkaügyi E-learning Fórum előadásunkon!

                     
Jelentkezési lap
Számlázási adatok
-
-
Postázási adatok Megegyezik a számlázási adatokkal
Résztvevő(k)
A *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!
Hessyn - Könyvelők klubja klubtag
Részvételi díj: 10 900 Ft + áfa / fő
Kedvezmények
A kedvezmények jogosultságának ellenőrzése után a visszaigazolás tartalmazza majd a kiválasztott engedményt!
Fizetés módja
Jelentkezési feltételek

1. A jelentkezést lemondani, időpontot módosítani kizárólag írásban lehet. Szóbeli lemondást, illetve szóbeli lemondásra való hivatkozást, szóbeli időpont módosítást semmilyen esetben nem fogadunk el.
A lemondás feltételei: a rendezvény előtt 6 naptári nappal történő lemondás esetén a teljes befizetett összeget visszatérítjük, a rendezvény előtt 1-5 naptári nappal történő lemondás esetén 50 % technikai költséget számítunk fel, ezután történő lemondás, illetve a rendezvényen való meg nem jelenés esetén annak teljes összegét ki kell egyenlíteni. A lemondási határidők a lemondási határidőn belüli jelentkezőkre is vonatkoznak.
Lehetőség van a jelentkezés más időpontra való módosítására abban az esetben, ha azon a helyszínen más időpont választása lehetséges és a módosítással a létszám nem csökken a minimum létszám alá. Időpontmódosítás a tanfolyam megkezdése előtt 3 munkanappal lehetséges. Ennél rövidebb időpontmódosításra nincs mód, vagy 5.000 Ft + áfa technikai költség megfizetése esetén lehetséges.
2. A Hessyn Kft. megtagadhatja a részvételt attól a jelentkezőtől, akinek a részvételi díja a Rendezvény napjáig nem érkezett meg a Hessyn Kft. bankszámlájára, vagy nem igazolja a befizetését hitelt érdemlő módon.
3. A Hessyn Kft-nek jogában áll az előadó(k) személyét megváltoztatni, a képzési helyszínt adott városon belül módosítani, valamint az időpontot megváltoztatni.
4. A Hessyn Kft-nek jogában áll a Rendezvényt törölni, amennyiben a jelentkezők száma nem éri el azt a minimális létszámot, amely alatt a rendezvény veszteséges vagy ha az előadó(k) a Rendezvény megtartásában akadályoztatásra kerül(nek) (pl. betegség) vagy egyéb vis major esemény bekövetkezése esetén. A Hessyn Kft. vállalja, hogy ilyen esetekben a jelentkezőket a lehető leghamarabb értesíti. A rendezvény elmaradása esetén a részvételi díjat visszafizeti a Jelentkező részére.
5. A Jelentkezőnek lehetősége van a Rendezvényen résztvevő személyét írásos úton módosítani, amennyiben azt a Hessyn Kft. elfogadja.
6. A Jelentkezőnek jogában áll a Rendezvényen részt venni, jegyzetelni és a kiadott anyagokat saját célra felhasználni.
7. A Résztvevő tudomásul veszi, hogy kreditpontos rendezvények esetében kizárólag abban az esetben jogosult a kreditpont igazolás átvételére, amennyiben a rendezvény teljes időtartamán részt vesz, és kontaktórás képzéseken ezt aláírásával igazolja a jelenléti íveken. A részvétel feltétele a részvételi díj határidőre történő befizetése. A Résztvevő magatartásával nem zavarhatja a konferencia többi résztvevőit, különösen számítógép használattal, telefonálással, beszélgetéssel, az előadásba való váratlan beleszólással, kérdezéssel.
8. A Hessyn Kft. a megadott személyes adatokat az Adatvédelmi nyilatkozatában foglaltak szerint kezeli, azokat harmadik fél részére nem adja át. Kivételt képez ez alól a Pénzügyminisztérium és Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszer felé történő, rendeletben előírt kötelező adatszolgáltatás. A jelentkezési feltételek elfogadásával a Jelentkező hozzájárul ahhoz, hogy a továbbképzésben való részvételének igazolásához szükséges, általa megadott adatait a Hessyn Kft. kezelje.

Megjegyzés
Kérdése van? Lépjen kapcsolatba velünk!
Hessyn Konferenciaszervező
és Továbbképző Kft.

Adószám: 12314771-2-43

Cégjegyzékszám: 01-09-666351

Hatósági nyilvántartási szám: 01-0961-04

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2021/000086

Kapcsolat
Népliget Center Irodaház,
H-1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 11/C
"A" épület 3. emelet
(+36 1) 221-2106, (+36 1) 422-0974,
(+36 1) 210-9152
Hessyn Szoftver Informatikai Kft.

Adószám: 29308352-2-43

Cégjegyzékszám: 01-09-386452

Hessyn Konferenciaszervező és Továbbképző Kft.

Adószám: 12314771-2-43 | Cégjegyzékszám: 01-09-666351 | Hatósági nyilvántartási szám: 01-0961-04 | Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2021/000086