Népliget Center Irodaház,
H-1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 11/C
"A" épület 3. emelet
(+36 1) 221-2106, (+36 1) 422-0974, (+36 1) 210-9152
(+36 1) 422-0975
info@hessyn.hu

Számviteli Megoldások Fórum

E-LEARNING KONFERENCIA | Végelszámolás, egyszerűsített és KATA-s végelszámolás előkészítése és a folyamat során felmerülő kérdések megoldásai
Jelentkezési lap


E-learning előadásra jelentkezés lépései 

1. Töltse ki az oldal alján a jelentkezési lapot és az Online jelentkezés gombra kattintva küldje el részünkre!

  • 1 fő jelentkezése esetén 1 fő részére biztosítjuk az előadás megtekintését, melyet e-learning rendszerünk IP cím alapján ellenőriz.
  • Több fő jelentkezése esetén kérjük, tüntesse fel a résztvevők nevét és email címét a jelentkezési lapon a Megjegyzés mezőben.
  • Amennyiben korábban már regisztrált e-learning képzésünkre, érdemes ugyanazzal az e-mail címmel jelentkeznie további e-learning előadásainkra is, mert akkor egy fiókban látja mindegyik képzését.

2. Jelentkezéséről e-mailben visszaigazolást küldünk, valamint pro-forma számlát állítunk ki.

3. A számla kiegyenlítését követően e-mailt küldünk Önnek az e-learning előadásunk elérhetőségéről.

4. Regisztráljon a kapott e-mailben található linken, mellyel létrehozza E-learning fiókját!

5. E-learning weboldalunkon tekintse meg az előadást a megtekinthető időszakban!

 

Regisztráció folyamata e-learning weboldalunkon
Az E-learning közvetítések technikai hátterét a Hessyn Kft. megbízásából a Videosquare biztosítja.

1. A jelentkezéskor elküldött e-mail címére elküldjük Önnek meghívóját. A meghívóban a linkre kattintva regisztráljon e-learning weboldalunkon!

2. A regisztráció során szükséges megadnia nevét és jelszavát, mellyel a regisztrációt követően hozzáférését biztosítjuk képzéseinkhez.

3. Regisztráció után e-mail címére visszaigazolást küld rendszerünk, melyben a linkre kattintva kell megerősítenie e-mail címét. 

Ha a későbbiekben elfelejti jelszavát, rendszerünkben kérhet jelszóemlékeztetőt.


Eszközkövetelmények

A rendszer használatához nincs szükség speciális eszközökre, egy átlagosnak mondható eszköz teljesítménye elegendő a felvételek megtekintéséhez.

Operációs rendszer minimum:
Microsoft Windows 7
Mac Os X 10.7
Android 7
iOS 9

Böngésző:
Google Chrome: 70. verzió vagy újabb
Mozilla Firefox: 60. verzió vagy újabb
Opera: 55 vagy újabb
Safari: 11 vagy újabb
Microsoft Edge Sávszélesség: min. 2Mbit/s, HD megtekintés esetén min. 15Mbit/s


E-learning felvételek megtekintése és opcionális beállításai

  • a felvételen látható előadónk és az általa kivetített diakép is
  • kreditpontos képzések esetén folyamatosan látható a jobb felső sarokban, hogy a felvételt hány százalékban tekintette meg
  • a hangerő és felbontás beállítható (a felbontás alapvetően automatikus, tehát a felvétel megtekintése közben folyamatosan a legoptimálisabb felbontásban jelenik meg)
  • az előadás a 100%-os megtekintés után léptethető/tekerhető bármilyen irányban, előtte nem elérhető ez a funkció


Hasznos tudnivalók

  • az e-learning előadások, képzések a megadott időszakban bármikor megtekinthetők, azonban érdemes nem az utolsó pillanatra hagyni. Amennyiben a megadott időszakban nem tekinti meg az előadást, melyre jelentkezett, nem tudjuk hozzáférését meghosszabbítani.
  • az előadó PDF formátumú előadásanyaga a konferencia e-learning weboldalán elérhető.


Jelentkezési lap
A *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!
Számlázási adatok
-
-
Postázási adatok Megegyezik a számlázási adatokkal
Hessyn - Könyvelők klubja klubtag
Részvételi díj: 7 900 Ft + áfa / fő
Kedvezmények
A kedvezmények jogosultságának ellenőrzése után a visszaigazolás tartalmazza majd a kiválasztott engedményt!
Fizetés módja
Jelentkezési feltételek

1. A jelentkezést lemondani, időpontot módosítani kizárólag írásban lehet. Szóbeli lemondást, illetve szóbeli lemondásra való hivatkozást, szóbeli időpont módosítást semmilyen esetben nem fogadunk el.
A lemondás feltételei: a rendezvény előtt 6 naptári nappal történő lemondás esetén a teljes befizetett összeget visszatérítjük, a rendezvény előtt 1-5 naptári nappal történő lemondás esetén 50 % technikai költséget számítunk fel, ezután történő lemondás, illetve a rendezvényen való meg nem jelenés esetén annak teljes összegét ki kell egyenlíteni. A lemondási határidők a lemondási határidőn belüli jelentkezőkre is vonatkoznak.
Lehetőség van a jelentkezés más időpontra való módosítására abban az esetben, ha azon a helyszínen más időpont választása lehetséges és a módosítással a létszám nem csökken a minimum létszám alá. Időpontmódosítás a tanfolyam megkezdése előtt 3 munkanappal lehetséges. Ennél rövidebb időpontmódosításra nincs mód, vagy 5.000 Ft + áfa technikai költség megfizetése esetén lehetséges.
2. A Hessyn Kft. megtagadhatja a részvételt attól a jelentkezőtől, akinek a részvételi díja a Rendezvény napjáig nem érkezett meg a Hessyn Kft. bankszámlájára, vagy nem igazolja a befizetését hitelt érdemlő módon.
3. A Hessyn Kft-nek jogában áll az előadó(k) személyét megváltoztatni, a képzési helyszínt adott városon belül módosítani, valamint az időpontot megváltoztatni.
4. A Hessyn Kft-nek jogában áll a Rendezvényt törölni, amennyiben a jelentkezők száma nem éri el azt a minimális létszámot, amely alatt a rendezvény veszteséges vagy ha az előadó(k) a Rendezvény megtartásában akadályoztatásra kerül(nek) (pl. betegség) vagy egyéb vis major esemény bekövetkezése esetén. A Hessyn Kft. vállalja, hogy ilyen esetekben a jelentkezőket a lehető leghamarabb értesíti. A rendezvény elmaradása esetén a részvételi díjat visszafizeti a Jelentkező részére.
5. A Jelentkezőnek lehetősége van a Rendezvényen résztvevő személyét írásos úton módosítani, amennyiben azt a Hessyn Kft. elfogadja.
6. A Jelentkezőnek jogában áll a Rendezvényen részt venni, jegyzetelni és a kiadott anyagokat saját célra felhasználni.
7. A Résztvevő tudomásul veszi, hogy kreditpontos rendezvények esetében kizárólag abban az esetben jogosult a kreditpont igazolás átvételére, amennyiben a rendezvény teljes időtartamán (pontos érkezés és távozás) részt vesz, és ezt aláírásával igazolja a jelenléti íveken. A részvétel feltétele a részvételi díj határidőre történő befizetése. A Résztvevő magatartásával nem zavarhatja a konferencia többi résztvevőit, különösen számítógép használattal, telefonálással, beszélgetéssel, az előadásba való váratlan beleszólással, kérdezéssel.
8. A Hessyn Kft. a megadott személyes adatokat az Adatvédelmi nyilatkozatában foglaltak szerint kezeli, azokat harmadik fél részére nem adja át. Kivételt képez ez alól a Pénzügyminisztériumnak történő rendeletben előírt kötelező adatszolgáltatás. A jelentkezési feltételek elfogadásával a Jelentkező hozzájárul ahhoz, hogy a továbbképzésben való részvételének igazolásához szükséges, általa megadott adatait a Hessyn Kft. kezelje.

Megjegyzés
Kérdése van? Lépjen kapcsolatba velünk!
Hessyn Informatikai és
Oktatási Kft.

Adószám: 12314771-2-43

Cégjegyzékszám: 01-09-666351

Hatósági nyilvántartási szám: 01-0961-04

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2021/000086

Kapcsolat
 
Népliget Center Irodaház,
H-1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 11/C
"A" épület 3. emelet
(+36 1) 221-2106, (+36 1) 422-0974, (+36 1) 210-9152
(+36 1) 422-0975

Hessyn Informatikai és Oktatási Kft.

Adószám: 12314771-2-43 | Cégjegyzékszám: 01-09-666351 | Hatósági nyilvántartási szám: 01-0961-04 | Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2021/000086