IFRS Extra Csomag - Nemzetközi számvitel I., Nemzetközi számvitel II., IFRS 9 - Pénzügyi instrumentumok és IFRS Példatár

Nemzetközi számvitel I.
Az IFRS alapjai a kezdetektől -
egyedi beszámolókra vonatkozó standardok

Nemzetközi számvitel II.
Az IFRS konszolidációra vonatkozó szabályai -
érthetően és gyakorlatiasan 

IFRS 9 - Pénzügyi instrumentumok
Pénzügyi eszközök és pénzügyi kötelezettségek 
besorolása és értékelése

IFRS Példatár
Feladatgyűjtemény a nemzetközi számvitel témaköréből
egyedi és konszolidált beszámolókhoz

 

Az írók ajánlása:

Napjainkban egyre több ország jelenti be, hogy átveszi az IFRS-ek szabályait. Magyarországon évek óta kötelező az IFRS-ek alkalmazása a tőzsdei társaságoknak konszolidált beszámolókra. 2016. január 1-jétől már nemcsak a konszolidált, hanem az egyedi beszámolókban is lehetséges az IFRS használata bizonyos társaságoknak, illetve 2017. január 1-jétől kötelező a használata többeknek. Az IFRS-ek ismerete tehát fontossá válik e szabályrendszert alkalmazóknak, valamint az e rendszerre alapozott beszámolók felhasználóinak is.

A Nemzetközi számvitel I. és Nemzetközi számvitel II. című szakkönyveink az IFRS-ek rendszerét közérthető, gyakorlatias módon mutatják be. A könyvek a legfontosabb különbségeket, szabályokat ismertetik, lehetőség szerint a magyar számviteli törvénnyel párhuzamba vonva, felvértezve az olvasót az IFRS legfontosabb ismereteivel az alapoktól.

A második kötetben továbbá az IFRS szabályok szerinti konszolidáció kerül áttekintésre gyakorlati példákkal együtt. A könyvben bemutatásra kerülnek a leányvállalatokra alkalmazandó teljes körű konszolidáció szabályai, valamint a közös vállalkozások és társult vállalkozások bevonási szabályai is. Mindkét könyv gyakorlatorientáltan, esettanulmányokon keresztül mutatja be az IFRS rendszerét az alapoktól: az egyedi beszámolókra vonatkozó standardoktól a konszolidációra vonatkozó szabályokig.

A harmadik kötet az IFRS 9 – Pénzügyi instrumentumok számvitelét és rendszerét részletesen és gyakorlati példákkal világítja meg, mely gyakran kihívást jelent az IFRS Standardok rendszerében jártas gyakorló szakemberek és a vizsgára készülők számára is. Különösen igaz ez az IFRS 9 standard bevezetése óta, a hatalmas terjedelem, az információk szerteágazó kapcsolódási rendszere, a gyakorlatba való átültetés nehézségei jelentősen nehezítik az összefüggések megértését.

Összhangban három szakkönyvünkkel megjelent az IFRS témakörét kizárólag gyakorlati módon feldolgozó IFRS Példatár és feladatgyűjtemény, egy hiánypótló és egyedülálló kiadványként. A példatár összeállításánál elsődleges cél volt, hogy rendszerezetten – témakörönként és standardonként – kerüljenek összeállításra a feladatok úgy, hogy a felhasználójának tanulását, vizsgára való készülését segítse. A feladatok mind az egyedi IFRS-beszámolókban, mind pedig a konszolidált beszámoló összeállításánál alkalmazandó standardok témakörét átölelik, melyeket minden esetben megoldás, magyarázat követ.


A könyvek adatai:
Könyvek méretei:
Nemzetközi számvitel I. - B5, terjedelem 200 oldal
Nemzetközi számvitel II. - B5, terjedelem 100 oldal
IFRS 9 - Pénzügyi instrumentumok - B5, terjedelem 170 oldal
IFRS Példatár - A4, terjedelem 320 oldal 

 

Rendelje meg Ön is IFRS szakkönyveit és példatárát együtt kedvezményesen!IFRS szakkönyvek

Három átfogó szakkönyvünk (Nemzetközi számvitel I., Nemzetközi számvitel II., IFRS 9 – Pénzügyi instrumentumok) jelent meg, melyek az IFRS alapjaitól kezdve, a konszolidációra vonatkozó szabályokig és a pénzügyi instrumentumokig részleteiben tekintik át a szabályokat. Összhangban három szakkönyvünkkel megjelent az IFRS témakörét kizárólag gyakorlati módon feldolgozó IFRS Példatár és feladatgyűjtemény, egy hiánypótló és egyedülálló gyakorlati kiadványként.

Mindegyik kiadvány külön is megvásárolható, de célunk, hogy szakkönyveinkkel átfogó ismereteket és tudást nyújtsunk olvasóinknak, ezért több kiadvány megrendelése esetén kedvezményes árat biztosítunk! 

 

Csomagajánlataink

ifrsextracsomag.png

ifrsbaziscsomag.png

ifrsszakkonyvek1.png

IFRS Extra csomag

Nemzetközi számvitel I.

+
Nemzetközi számvitel II.
+

IFRS 9 – Pénzügyi instrumentumok
+

IFRS Példatár

IFRS Bázis csomag

Nemzetközi számvitel I.

+
Nemzetközi számvitel II.
+

IFRS 9 – Pénzügyi instrumentumok

Ha egynél több
IFRS szakkönyvünket rendeli meg,
akkor 10% kedvezményt biztosítunk Önnek kiadványaink árából!

Nemzetközi számvitel I.

Nemzetközi számvitel II.

IFRS 9 – Pénzügyi instrumentumok

IFRS Példatár

25.800 Ft + áfa
30.400 Ft + áfa helyett

16.590 Ft + áfa
18.400 Ft + áfa helyett

 

 

 

IFRS Extra csomag 

IFRS Bázis csomag 

Szakkönyvek 

 

 

 Rendelje meg Ön is IFRS szakkönyveit!