IFRS Bázis Csomag - Nemzetközi számvitel I-II. és IFRS 9 - Pénzügyi instrumentumok


Dr. Rózsa Ildikó: Nemzetközi számvitel I.

Az IFRS alapjai a kezdetektől -
egyedi beszámolókra vonatkozó standardok

és
Dr. Rózsa Ildikó: Nemzetközi számvitel II.
Az IFRS konszolidációra vonatkozó szabályai -
érthetően és gyakorlatiasan

és
Dr. Karai Éva: IFRS 9 - Pénzügyi instrumentumok
Pénzügyi eszközök és pénzügyi kötelezettségek
besorolása és értékeléseAz írók ajánlása:

Napjainkban egyre több ország jelenti be, hogy átveszi az IFRS-ek szabályait. Magyarországon évek óta kötelező az IFRS-ek alkalmazása a tőzsdei társaságoknak konszolidált beszámolókra. 2016. január 1-jétől már nemcsak a konszolidált, hanem az egyedi beszámolókban is lehetséges az IFRS használata bizonyos társaságoknak, illetve 2017. január 1-jétől kötelező a használata többeknek. Az IFRS-ek ismerete tehát fontossá válik e szabályrendszert alkalmazóknak, valamint az e rendszerre alapozott beszámolók felhasználóinak is.

A Nemzetközi számvitel I. szakkönyv az IFRS-ek rendszerét közérthető, gyakorlatias módon mutatja be. A könyv a legfontosabb különbségeket, szabályokat ismerteti, lehetőség szerint a magyar számviteli törvénnyel párhuzamba vonva, felvértezve az olvasót az IFRS legfontosabb ismereteivel.

Az IFRS szabályozása azonban elsődlegesen a cégcsoportok konszolidált beszámolóinak összeállítását célozza meg, melyek az egyedi IFRS beszámolókból készülnek. Az egyedi beszámolók elkészítésének szabályai után a második kötetben az IFRS szabályok szerinti konszolidáció kerül áttekintésre, amelyet gyakorlati példákon keresztül, a magyar számviteli törvény konszolidációs szabályaival párhuzamba vonva mutatunk be.

A Nemzetközi számvitel II. kiadványunkban bemutatásra kerülnek a leányvállalatokra alkalmazandó teljeskörű konszolidáció szabályai, valamint a közös vállalkozások és társult vállalkozások bevonási szabályai is. A könyv a konszolidáció minden lépését gyakorlatorientáltan, feladatokon keresztül mutatja be, melyet végül egy teljes konszolidációs esettanulmány foglal össze.

A harmadik kötet az IFRS 9 – Pénzügyi instrumentumok számvitelét és rendszerét részletesen és gyakorlati példákkal világítja meg, mely gyakran kihívást jelent az IFRS Standardok rendszerében jártas gyakorló szakemberek és a vizsgára készülők számára is. Különösen igaz ez az IFRS 9 standard bevezetése óta, a hatalmas terjedelem, az információk szerteágazó kapcsolódási rendszere, a gyakorlatba való átültetés nehézségei jelentősen nehezítik az összefüggések megértését.

 

A könyvek mérete és ára:

Az IFRS Bázis Csomag tartalmazza három nemzetközi számvitel szakkönyünket, melyek segítséget nyújtanak munkájában és az IFRS vizsgára való készülésben!

Mérete: mindhárom könyv B5 nagyságú
Terjedelem:

  • Nemzetközi szávmitel I.: 200 oldal
  • Nemzetközi számvitel II.: 100 oldal
  • IFRS 9 - Pénzügyi instrumentumok: 170 oldal

Csomag ára: 16.590 Ft + áfa (17.420 Ft)

 

Rendelje meg Ön is a kedvezményes IFRS Bázis Csomagot!

 IFRS szakkönyvek

Három átfogó szakkönyvünk (Nemzetközi számvitel I., Nemzetközi számvitel II., IFRS 9 – Pénzügyi instrumentumok) jelent meg, melyek az IFRS alapjaitól kezdve, a konszolidációra vonatkozó szabályokig és a pénzügyi instrumentumokig részleteiben tekintik át a szabályokat. 

Mindegyik kiadvány külön is megvásárolható, de célunk, hogy szakkönyveinkkel átfogó ismereteket és tudást nyújtsunk olvasóinknak, ezért több kiadvány megrendelése esetén kedvezményes árat biztosítunk! 

 

Csomagajánlatunk

ifrsbaziscsomag.png

 

ifrsszakkonyvek1.png

 

IFRS Bázis csomag

Nemzetközi számvitel I.

+
Nemzetközi számvitel II.
+

IFRS 9 – Pénzügyi instrumentumok

Ha egynél több
IFRS szakkönyvünket rendeli meg,
akkor 10% kedvezményt biztosítunk Önnek kiadványaink árából!

Nemzetközi számvitel I.

Nemzetközi számvitel II.

IFRS 9 – Pénzügyi instrumentumok

16.590 Ft + áfa

18.400 Ft + áfa helyett

 

 

 

 IFRS Bázis csomag 

Szakkönyvek 

 

 

 Rendelje meg Ön is IFRS szakkönyveit!