Társaságunk, a Hessyn Informatikai és Oktatási Kft. melynek tulajdonosi köre teljes egészében magyar magánszemélyekből áll, közel 20 éve kínál komplex ügyviteli megoldásokat.

Alapvető célunknak tekintjük, hogy szolgáltatásainkkal az informatika és oktatás területén partnereink szakmai munkáját támogassuk.

Legfontosabb feladatunknak a mindenkori törvényi és gazdasági környezethez való alkalmazkodás segítését, megkönnyítését tartjuk. Gazdasági szerepvállalásunk során egyfajta hidat szeretnénk képezni az állami szabályozás és a törvényalkalmazó között.

Termékskálánk a különféle számviteli és bérszámfejtő csomagoktól a számlázó, eszköznyilvántartó és egyéb – nyilvántartási előírásoknak megfelelő – ügyviteli programok forgalmazásáig terjed.

Ennek megfelelően szolgáltatásaink legfontosabb minőségjelzője mind a szoftverfejlesztés, mind az oktatás területén a gyakorlatorientáltság.


A jogszabálytervezeteket már megjelenésüktől kezdve figyelemmel kísérjük, hogy azok hatályba lépésekor partnereink már alkalmazni tudják a legújabb szabályokat mindennapi munkájuk során.

Programjainkat az különbözteti meg más ügyviteli megoldásoktól, hogy már a szoftver tervezésének időszakában, szakértőink a szoftver fejlesztőkkel közösen alakítják ki a programfelületek megjelenését, különösen nagy hangsúlyt fektetve az egyszerű kezelhetőségnek.

Partnereinkkel való kapcsolattartás élő és közvetlen légköre elengedhetetlen bázisát képezi munkánknak.

A mérlegképes könyvelők továbbképzését immár 10 éve szervezzük, mivel kiemelt feladatunknak tartjuk, hogy a továbbképzésen résztvevők a kötelezően előírt témakörök előadásait munkájukhoz eredményesen használják.

A Hessyn – Könyvelők klubja – konferenciasorozatunkkal évente közel 50 szakmai konferenciát kínálunk, mely

 

már a kezdetek óta arra épül, hogy egy konferenciasorozat keretében bázist teremtsen azoknak a szakembereknek, akik szeretnének lépést tartani a változásokkal, felkészültek szeretnének lenni és naprakész tájékoztatásban részesülni, legyen szó adózásról, számvitelről, társadalombiztosításról vagy munkajoggal kapcsolatos kérdésekről.

Szakmai kiadványainkkal az egyes adó – és társadalombiztosítási kérdések megértésében és gyakorlati alkalmazásában - szeretnénk segítséget nyújtani.

Kitűnő közlekedési csomópontnál, a Népligetnél elhelyezkedő tágas és modern konferenciatermünket rendezvények lebonyolítására bérbeadásra kínáljuk.

A legfeljebb 80 fős, térelválasztó elemmel két kisebb helységre osztható légkondicionált termünk ideális választás lehet képzések, előadások, tréningek, vagy akár sajtórendezvények számára.

 


A Hessyn Kft. csapatában dolgozna?
Tekintse meg aktuális álláslehetőségeinket!