Gyakran Ismételt Kérdések
Felhasználói tájékoztató                                                                                                                                                            verzió 1.0
×
Menü
Index
 

1.3. Teendők gépcsere esetén

 
Amennyiben a gép cseréjére előre megtervezett, az alábbi lépéseket szükséges elvégezniük.
 

Lecserélni kívánt gépen elvégzendő feladatok:

1) A jelenleg is használatban lévő (régi gépen) készítsen egy teljeskörű mentést. A program Technika / Adatmentés menüpont választásával. A mentés készülhet külső meghajtóra (pendrive), vagy a winchesterre is, a lényeg, hogy az új gépre át tudják mozgatni. Szerver géphez történő csatlakozás esetén is ajánljuk, hogy készítsenek egy aktuális mentést az állományról.
 
2) Több gépes felhasználás esetén szükséges tudniuk a lecserélni kívánt gép Licenckódját (4 számjegyű). Licenc nyilvántartás hiánya esetén a lecserélni kívánt gép Technika / Regisztráció menüpontjából olvasható ki.
 

Új gépen elvégzendő feladatok:

1) Telepítse a program legfrisebb verzióját Internetes oldalunkról: www.hessyn.hu/szotverek/telepito
Nem ajánljuk a programok winchesterről winchesterre klónozását, mivel az nem megfelelő porgramműködést idézhet elő.
A telepítésről bővebb információt is olvashat: DEMO program telepítése
 
2) A program aktiválásához, a gépfelhasználáshoz tartozó (régi gépen találtható) Licenckóddal írásban, vagy telefonon keresse fel ügyfélszolgálatunkat: www.hessyn.hu/ugyfeleinknek/elerhetoseg
 
3) Az utolsó elkészített mentés a Technika / Adattöltés menüpont választásával betölthető a programba. Kérjük, hogy a munka folytatása előtt ellenőrizze, hogy valóban a legutolsó állapot szerinti mentés került e visszatöltésre.
 
Adatállománya védelmében, valamint az adatvesztés elkerülése végett rendszeresen kétszítsen adatmentést, lehetőség szerint két különböző helyre is. A programok nem rendelkeznek felhő alapú rendszerrel, vagy közvetlen kapcsolattal a program fejlesztője felé, így adait nem látja, és semmilyen formában nem tárolja azt. A rendszeres mentés, a munkaállományok védelme a programfelhasználó feladata.