Népliget Center Irodaház,
H-1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 11/C
"A" épület 3. emelet
(+36 1) 221-2106, (+36 1) 422-0974, (+36 1) 210-9152
(+36 1) 422-0975
info@hessyn.hu

Csatlakozzon Ön is a Hessyn Könyvelők klubjához!

Jelentkezési lap

A Hessyn – Könyvelők Klubjának működési szabályai

Érvényes 2023. március 23-tól

A Hessyn – Könyvelők Klubját a Hessyn Konferenciaszervező és Továbbképző Kft. 
hozta létre és működteti. 

 1. A Klub célja
  • Az adózás, számvitel, társadalombiztosítás és munkajog területén folyamatosan változó jogszabályi környezettel kapcsolatos tájékoztatás.

 2. A Hessyn Kft. vállalja, hogy
  • megszervezi és lebonyolítja a konferenciákat, meghirdeti a választható témákat és időpontokat, valamint gondoskodik a helyszínről és az adott témát ismerő előadó(k) felkéréséről.

  • a választható konferenciák témájáról, előadóiról és időpontjairól a Hessyn Kft. minden esetben Internetes oldalán (www.hessyn.hu) tájékoztatja Klubtagjait.

  • a konferencia létszámának megfelelő jelentkezéseket fogad be, mely jelentkezéseket azok sorrendje határozza meg.

  • a konferenciákra történő jelentkezéseket nyilvántartja és klubtagonként regisztrálja a felhasznált alkalmakat. 

 3. A Hessyn Kft. nem vállalja, hogy
  • a Klubtag által a meghirdetett időpontra történő jelentkezése ellenére, meg nem jelenés esetén, más alkalommal lehetőséget biztosít a részvételre térítésmentesen.

  • az adott konferenciára Klubtagjai részéről létszám felett elfogad jelentkezést. 

  • a klubtagsági díjat év közben részben vagy egészben visszatéríti.

 4. A Hessyn Kft. fenntartja a jogot arra, hogy
  • esetleges külső okok miatt a helyszínt valamint a tervezett időpontot megváltoztassa, mely esetben figyelembe veszi a klubtagokat érintő általános határidős kötelezettségeket.

  • a meghirdetés előtt felkért előadók személyének megváltoztatásával éljen, amennyiben előre nem látható betegség vagy más ok az előadó részvételét akadályozza. 

 5. A Klubtag jogosult arra, hogy
  • a klubtagsági díjért az általa választott 4, 8 vagy 12 alkalommal jelentkezzen és részt vegyen a Hessyn Kft. által szervezett egynapos konferenciákon. Többnapos konferenciák esetén a Hessyn Kft. tájékoztatást ad arról, hogy az adott konferencia terjedelménél fogva hány klubalkalomnak felel meg. Többnapos konferenciára történő jelentkezés esetén a meghatározott klubalkalom kerül beszámításra. Kedvezménnyel meghirdetett konferenciák esetén, amennyiben azok kedvezményes ára kevesebb, mint az egy klubalkalomra számított részvételi díj, a klubalkalmakból csak fél alkalom kerül levonásra. Az ilyen osztással maradó fél klubalkalmat egy másik kedvezményes konferencián lehetséges felhasználni. Mérlegképes kreditpontos továbbképzésre történő jelentkezés esetén adott klubtagság keretében a képzés weboldalán feltüntetett számú klubalkalom kerül beszámításra az aktuális jelentkezésnek megfelelően.

  • a meghirdetett konferenciák közül válasszon témát és időpontot. A választott konferenciára minden esetben köteles elküldeni jelentkezését. A jelentkezését a Hessyn Kft. minden esetben írásban visszaigazolja és ezután minősül a jelentkezés regisztráltnak. A jelentkezés lemondása az adott konferencia lemondási szabályainak megfelelően lehetséges. Határidőben történő lemondás hiányában, meg nem jelenés esetén is levonásra kerül a konferencia napjainak számától függő klubalkalom a részvételi lehetőségekből.

  • amennyiben az év folyamán felhasználásra kerültek a Klubtagság keretében felhasználható alkalmak, akkor klubtagsági díj szerinti egy alkalomnak megfelelő összegért vegyen részt további konferenciákon.

  • a naptári év leteltével a fel nem használt tárgyévi részvételi lehetőségeket a következő klub évben is felhasználja, abban az esetben, ha az évfordulóval nem szünteti meg a klubtagságát. A következő évre való átvitel lehetősége nem vonatkozik a tárgyévben fel nem használt, kedvezményes előadás részvétele miatt maradt fél klubalkalomra.

  • a klubtag cégtől más jelentkező részvételét írásban előre jelezze, mely így a további résztvevő(k) részére kedvezményes részvételi díjért vagy klubalkalom beszámításával lehetséges.

 6. A klubtag nem jogosult arra, hogy
  • amennyiben az általa megjelölt konferencián nem jelenik meg, más vagy azonos témájú, eltérő időpontban megrendezett konferencián pótlólag díjmentesen részt vegyen.

  • a naptári évfordulóval történő klubtagság megszüntetése esetén az előző évben fel nem használt klub lehetőségeit következő évben felhasználja. Ebben az esetben a fel nem használt alkalmak elvesznek.

 7. A klubtag vállalja, hogy
  • a választott konferenciára minden esetben elküldi írásos jelentkezését.

  • a klubtag cégtől a klubtagokon kívül részt venni kívánó további személyekkel kapcsolatos igényét előre írásban bejelenti. Előzetes írásbeli jelentkezés hiányában a klubtag(ok)on kívüli személy(ek) részvételének lehetősége nem garantálható a konferencián.

  • a klubtagsággal kapcsolatos számlát a számlán lévő határidőig kiegyenlíti, mely feltétele a számlakibocsátást követő első (illetőleg további) konferenciákon való részvételnek.

  • klubtagsága korlátlan időre szól, melyet kizárólag a naptári év végével szüntethet meg. Ebből következik, hogy a klubtagság folytonos, vagyis a naptári év végével automatikusan nem szűnik meg.

Jelentkezési lap
A *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!
Számlázási adatok
-
-
Postázási cím Megegyezik a számlázási adatokkal
Csomagok
Fizetés módja
Fizetés ütemezése
Jelentkezési feltételek

Az éves klubtagsági díjat és a Könyvelők klubja működési szabályait elfogadom, és a számlát a fizetési határidőig kiegyenlítem. Tudomásul veszem, hogy a jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A Hessyn-Könyvelők Klubja rendezvénysorozatra történő jelentkezés év közben történő lemondását a Hessyn Kft. nem fogadja el.

Megjegyzés
Kérdése van? Lépjen kapcsolatba velünk!
Hessyn Konferenciaszervező
és Továbbképző Kft.

Adószám: 12314771-2-43

Cégjegyzékszám: 01-09-666351

Hatósági nyilvántartási szám: 01-0961-04

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2021/000086

Kapcsolat
Népliget Center Irodaház,
H-1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 11/C
"A" épület 3. emelet
(+36 1) 221-2106, (+36 1) 422-0974,
(+36 1) 210-9152
Hessyn Szoftver Informatikai Kft.

Adószám: 29308352-2-43

Cégjegyzékszám: 01-09-386452

Hessyn Konferenciaszervező és Továbbképző Kft.

Adószám: 12314771-2-43 | Cégjegyzékszám: 01-09-666351 | Hatósági nyilvántartási szám: 01-0961-04 | Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2021/000086