Képzéseink idejére az irodaház mélygarázsában térítés ellenében korlátozott mennyiségben számozott parkolóhelyet tudunk biztosítani résztvevőinknek előzetes egyeztetés alapján. Amennyiben szeretné kérni a parkolóhely biztosítását, abban az esetben kérjük, jelentkezésekor a Megjegyzés mezőben vagy visszaigazolásunkra küldött válasz e-mailben jelezze felénk a résztvevő nevét és az autó rendszámát. A parkolóhely igényeket a beérkezett kérések időbeli sorrendjében vesszük figyelembe.
 

Parkolóhely díja

A parkolás díját a képzés helyszínén készpénzfizetési számla alapján szükséges kiegyenlíteni, melyet megrendelése szerint állítunk ki a helyszínen egyeztetett számlázási adatokra.
 

Parkolás igénylésének feltételei

A parkolás igénylése megrendelésnek minősül, és visszavonását az igénylési határidő után nem áll módunkban elfogadni, mivel a megrendelés irodaház felé történő leadása után az irodaház azt számlázza felénk. A parkolás díjáról szóló készpénzfizetési számlát az előadás alkalmával állítjuk ki az akkor egyeztetett számlázási adatokra.

Amennyiben nem jelezte parkolási szándékát a jelentkezési lapon vagy a visszaigazolásban megadott időpontig, akkor a képzés napján már nem tudjuk biztosítani Önnek a parkolást.
 

Parkolás menete

Az irodaház mélygarázsába való lejutás biztonságos és egyszerű. Kérjük, hogy az irodaházban vezessen figyelmesen és az 5 km/h óra sebességkorlátozást, valamint a kihelyezett KRESZ utasításokat tartsa be. Az irodaház garázsában okozott esetleges kár(ok) az okozó felelőssége. Kérjük, hogy a parkolóhelyet pontosan foglalja el, beállásakor a szomszédos parkolóhelyre vagy a vonalra ne álljon, mert ebben az esetben a másik parkolóhely már nem használható. Előadótermünk a mélygarázsból a lift használatával könnyedén megközelíthető, melynek részleteiről e-mailben tájékoztatjuk Önt a parkolási igény visszajelzését követően.