IFRS Extra Csomag - Nemzetközi számvitel I-II. és IFRS Példatár


Nemzetközi számvitel I.
Az IFRS alapjai a kezdetektől - egyedi beszámolókra vonatkozó standardok

Nemzetközi számvitel II.
Az IFRS konszolidációra vonatkozó szabályai - érthetően és gyakorlatiasan 

IFRS Példatár
Feladatgyűjtemény a nemzetközi számvitel témaköréből egyedi és konszolidált beszámolókhoz

 


Napjainkban egyre több ország jelenti be, hogy átveszi az IFRS-ek szabályait. Magyarországon évek óta kötelező az IFRS-ek alkalmazása a tőzsdei társaságoknak konszolidált beszámolókra. 2016. január 1-jétől már nemcsak a konszolidált, hanem az egyedi beszámolókban is lehetséges az IFRS használata bizonyos társaságoknak, illetve 2017. január 1-jétől kötelező a használata többeknek. Az IFRS-ek ismerete tehát fontossá válik e szabályrendszert alkalmazóknak, valamint az e rendszerre alapozott beszámolók felhasználóinak is.

A Nemzetközi számvitel I. és Nemzetközi számvitel II. című szakkönyveink az IFRS-ek rendszerét közérthető, gyakorlatias módon mutatják be. A könyvek a legfontosabb különbségeket, szabályokat ismertetik, lehetőség szerint a magyar számviteli törvénnyel párhuzamba vonva, felvértezve az olvasót az IFRS legfontosabb ismereteivel az alapoktól.

A második kötetben továbbá az IFRS szabályok szerinti konszolidáció kerül áttekintésre gyakorlati példákkal együtt. A könyvben bemutatásra kerülnek a leányvállalatokra alkalmazandó teljes körű konszolidáció szabályai, valamint a közös vállalkozások és társult vállalkozások bevonási szabályai is. Mindkét könyv gyakorlatorientáltan, esettanulmányokon keresztül mutatja be az IFRS rendszerét az alapoktól: az egyedi beszámolókra vonatkozó standardoktól a konszolidációra vonatkozó szabályokig.

Összhangban két szakkönyvünkkel megjelent az IFRS témakörét kizárólag gyakorlati módon feldolgozó IFRS Példatár és feladatgyűjtemény (Dr. Rózsa Ildikó, Bűdy Zoltán, Dr. Karai Éva) egy hiánypótló és egyedülálló kiadványként. A példatár összeállításánál elsődleges cél volt, hogy rendszerezetten – témakörönként és standardonként – kerüljenek összeállításra a feladatok úgy, hogy a felhasználójának tanulását, vizsgára való készülését segítse. A feladatok mind az egyedi IFRS-beszámolókban, mind pedig a konszolidált beszámoló összeállításánál alkalmazandó standardok témakörét átölelik, melyeket minden esetben megoldás, magyarázat követ.


A könyvek adatai:
Könyvek méretei:
Nemzetközi számvitel I. - B5, terjedelem 200 oldal
Nemzetközi számvitel II. - B5, terjedelem 100 oldal
IFRS Példatár - A4, terjedelem 320 oldal
 
 

Rendelje meg Ön is IFRS szakkönyveit és példatárát együtt kedvezményesen!IFRS SZAKKÖNYVEK

Két átfogó szakkönyvünk (Nemzetközi számvitel I. és Nemzetközi számvitel II.) jelent meg, melyek az IFRS alapjaitól a konszolidációra vonatkozó szabályokig részleteiben tekintik át az IFRS rendszerét. Összhangban két szakkönyvünkkel megjelent az IFRS témakörét kizárólag gyakorlati módon feldolgozó IFRS Példatár és feladatgyűjtemény, mely egy hiánypótló és egyedülálló kiadvány.

Mindegyik kiadvány külön is megvásárolható, de célunk, hogy szakkönyveinkkel átfogó ismereteket és tudást nyújtsunk olvasóinknak, ezért több kiadvány megrendelése esetén kedvezményes árat biztosítunk! 

Csomagajánlataink

 

csomag3.png

csomag1p.png

csomag2p.png

csomag2.png

IFRS Extra csomag
Nemzetközi számvitel I.
+
Nemzetközi számvitel II.
+

IFRS Példatár

A csomag tartalmazza mindhárom nemzetközi számvitel szakkönyünket, melyek segítséget nyújtanak munkájában és az IFRS vizsgára való készülésben!

Nemzetközi számvitel I.
+
IFRS Példatár

Nemzetközi számvitel II.
+
IFRS Példatár

IFRS Alap csomag Nemzetközi számvitel I.
+
Nemzetközi számvitel II.

20.160 Ft + áfa
(bruttó: 21.170 Ft)
22.400 Ft + áfa helyett

16.020 Ft + áfa
(bruttó: 16.820 Ft)
17.800 Ft + áfa helyett

14.940 Ft + áfa
(bruttó: 15.690 Ft)
16.600 Ft + áfa helyett

9.360 Ft + áfa
(bruttó: 9.830 Ft)
10.400 Ft + áfa helyett

     

 

IFRS Extra csomag

Könyv + példatár

Könyv + példatár

Szakkönyvek

 

 
Rendelje meg Ön is IFRS szakkönyveit és példatárát!